יציאה למחנה-המשך-דחוף

חדשות כיפה הרב שי פירון 26/06/02 05:57 טז בתמוז התשסב

שאלה

אני אכן מסכימה עם הרב במה שכתב, חוץ מבדבר אחד:אין דבר יותר גרוע מאותו "סתלבט" ואותה שיחה בטלה. וזה גם מחטיא אחרים! וזה מעמיד אותי במצב קשה! ובעיקר שאני נחשבת ממש חזקה בשבט שלי, אז בוודאי ובוודאי שלהם יש בעיה עם זה (כשהבנות שמעו שיש בכלל בעיה, הם ישר התחילו ללעוג, ואילו הבודדות-אחת או שתיים שכן הסכימו עם כך, אינן מספיק חזקות להתמודד)

תודה.

תשובה

שלום לך!

רק כך מתחילים להשפיע ולעורר מהפכה פנימית ואמיתית.
צאי עם חברותייך שרואות ברכה בצורת המחנה הרצינית, השתדלי להשפיע ואל תרגישי שהחבר'ה לא איתך. זה לא נכון! הם לא יודעים איך לבטא זאת. קשה לראות שמי מאתנו מציב רף חינוכי או רוחני אחר.
לכן, אל תתיאשי. לכי למחנה והיי נאמנה לערכייך ובעז"ה, לאט לאט תראי ברכה גדולה.

בברכה,

שי