יעוץ

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/04/12 22:32 ב באייר התשעב

שאלה

אבקש מראש סליחה על והפני-ה ואודה מראש על האפשרות לשאול דרך האתר יש לי בעיה כזו אני בחורה רווקה לא צעירה מהחוג הדתי לאומי תורני ונמצאת כרגע בקשר עם גרוש תורני עם ילדים שלו זו זוגיות שניה הייתי מבקשת יעוץ לפני קבלת החלטה האם להמשיך (אני בחורה יתומה מאב מגיל צעיר מאד ואמא מאד מבוגרת ואין לי עם מי להתיעץ )ולא רוצה להשלות את הבחור סתם אבל גם לא רוצה לסחוב את הקשר סתם

האם אתה יכול יכול לכוון אותי אם יש כזה דבר יעוץ לפני נישואין???

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בהחלט חשוב להתיעץ גם לפני הנישואין אם יש לבטים.

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן