יעוץ זוגי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/08/13 00:33 כח באב התשעג

שאלה

שלום אני אתי בת 21 גרושה 3

יש לי קשר של כבר כמעט שנתיים שהיתחיל עוד שהייתי נשואה ועד היום במשך הקשר נכנסתי להריון ועכשיו אני חודש לאחר לידה (שני הילדים של הגרוש)

הקשר שלנו מאד טוב אנחנו אוהבים עד אין סוף הוא מיסתדר יפה עם הילדים שלי ואני עם שלו .אבל יש בעייה שאנחנו תמיד ניפרדים בגללה שאני מחפשת להיתחתן ולהקים בית,והוא לא הוא טוען שיש לו ממש טראומה מחתונה והוא יודע שזה יגיע אבל לא כרגע,(הוא היה נשוי10 שנים ומאד סבל) ,חשוב לי לציין שבמשך רוב תקופת הקשר לא היינו מחויבים זה לזו כי הוהיה פרוד ולפני 3 חודשים היתגרש.ניסינו מחויבות ולגור בייחד וזה היה לחוץ מדיי אז ניפרדנו.ועכשיו חודשיים שאנחנו לא בייחד כל יום הוא קשה אנחנו מאד רוצים אחד את השנייה אנחנו מבלים המון שעות בייחד אבל קשה לי עם זה שהוא לא רוצה חתונה.אני כבר לא יודעת מה לעשות רציתי כבר להיפרד ולגמרי לא כמו כל פעם..אבל זה לא הולך הוא מחפש אותי בכל דרך בוכה ומיתייסר שהוא לא יכול בלעדיי ותאמת גם אני לא.אני רוצה להקים בית אמיתי וקדוש אבל הקשר הזה לא נותן אני חייבת עצה מה לעשות ואיך?ועכשיו אני הכי מבולבלת כי יש לנו ילדה חדשה בייחד

תשובה

ב"ה,

שלןם וברכה,

יש לו קושי להכנס למסגרת נישואין, וזה מובן בגלל הבר שלו,

אבל אי אפשר להמשיך לחיות ללא ידיעה מה עומד לקרה,

לכן כדאי שהוא יגש ליעוץ ןטיפול איך להשתחרר מהמועקה כך שיוכל לפתוח פרק חדש.

אגב, כל אדם שהזוגיות הראשונה לא צלחה צריך לגשת ליעוץ, אם לא ידע מה היה חלקו בפירוק החלק הראשון יתכן והוא יעביר את אותן בעיות גם לפרק השני.

בברכה,

דני ארגמן