ייחוד

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/10/10 19:11 יח בחשון התשעא

שאלה

שלום,

רציתי לדעת האם טיול של נער ונערה שמכירים רק כחודש בחנוכה,ללא שינה נחשב כייחוד?

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

אם אתם נער ונערה אני מניח שאתם לא עומדים לפני נישואין, ואם כך אין היתר ללכת לטיול ביחד .
אבל אם אתם נפגשים לצורך הכרות לקראת נישואין (ולא מדובר בנער ונערה בגיל העשרה...) הכלל הוא כזה:
שצריך לעשות את הבירורים כדי לדעת אם יש התאמה בין בני הזוג, אם יש מידות טובות, ומשיכה,
ומה שמעבר לזה, כלומר כל החויות הכפיות, וכל גילויי החיבה – לשמור לאחר החתונה ואז גם אין בעיה של יחוד....

המון הצלחה!!

בברכה,

דני ארגמן