יחסים בין אחיות2

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/07/02 17:40 כב בתמוז התשסב

שאלה

בהמשך לשאלתי הקודמת, רציתי להסביר כמה דברים: דבר ראשון, אני הצעירה מבין שתינו. דבר שני הדברים הרבה יותר מסובכים. היא לא יודעת שאני גיליתי שהיא מספרת עלי דברים אישיים לחברה שלה. אני גם רוצה להבהיר שהיא מספרת לחברה שלה הכל ואני לא חושבת שהיא תפסיק עם זה.

האמת היא שאנחנו אף פעם לא הסתדרנו כ"כ טוב. היא לא תמיד מתנהגת אלי יפה ולפעמים מנצלת אותי. ההורים שלי יודעים את זה, אבלהם אומרים שכל עוד אנחנו חיות יחד אנחנו צריכות להסתדר , אבל זה לא הולך, כי כשאנחנו מדברות, אז זה מתפתח למריבות. וחוץ מזה ששתינו עכשיו לא סומכות אחת על השניה. היא חושבת שאני עושה לה דברים בכוונה רעה וגם אני חושבת ככה. והצרה הכי גדולה שאין לי אם מי לדבר, כי היא לא רוצה לדבר איתי על המצב הזה, כי מבחינתה אני לא בסדר והיא כן והיא גם לא סובלת אותי.(היא אמרה את זה לחברה שלה).

תשובה

ב"ה

שלום.

את צריכה לבנות את מערכת האימון מחדש.

זה קשה,
זה דורש ממך מאמץ,

את רוצה לבנות מחדש?

אם התשובה היא "כן" רק אז את יכולה ליישם את מה שכתבתי לך כבר בתשובה הקודמת.

השאלה המרכזית האם את,
כן את,
האם את רוצה באמת ?
אם את רוצה באמת לבנות מערכת אימון, אז קדימה!!!!

אין דבר העומד בפני הרצון.
תתחילי צעד ראשון,
אחרי המעשים נמשכים גם הלבבות.

בהצלחה,

עוזיאל