יועץ נישואין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/10/11 13:38 יא בתשרי התשעב

שאלה

בס"ד

לרב שלום.

אני מאד אוהב את אשתי. זו ההקדמה.

אני מרגיש שאשתי מאד תמימה וגדלה בבית שהוריה לא אפשרו לה כל כך להתנסות ולהתמודד עם דברים בחיים. יש בזה כמובן הרבה יתרונות אך יש גם מעט חסרונות(לדעתי טוב שכך-שהיא נשמרה כך).

אני אתן דוגמה: היא נורא מפחדת מכל קניה שאנחנו עושים-על כל דבר שאנחנו קונים היא מתחילה לחשב כמה הוצאות יש לנו החודש והאם נסתדר וכו'.

שוב, אני לא רואה בזה דבר נורא שלילי, אך אני מרגיש שבהרבה דברים היא פשוט תמימה ולא מכירה ולכן נמנעת ומפחדת.

הייתי רוצה לקבל הכוונה לייעוץ זוגי מקצועי. שידריך אותנו, לגבי ניהול בית, ניהול משפחה. זה לא שאני מרגיש שאני לא יודע להסתדר או לא יודע להוביל את ביתי, פשוט הייתי רוצה שגורם שלישי יגיד את הדברים-לא נוח לי כל הזמן "לנהל" את אשתי, או להגיד לה מה לעשות-אני מאד אוהב אותה ובגלל זה הייתי רוצה שהיא תדע להתמודד ולחיות וגם להינות מהחיים. שהיא תדע לנהל לעצמה את העניינים.

אשמח לקבל כמה רעיונות לייעוץ מקצועי.

בברכת שנה טובה!

תשובה

ב"ה,

שלום,

אשמח לשוחח אתך בפלפון 052-7710491

בברכה,
דני ארגמן