טיול בחופשה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 16/04/08 00:44 יא בניסן התשסח

שאלה

שלום.

אני סטודנטית שנה ב' במכללה, חבריי לכיתה מקיימים טיול במהלך החופשה. יש בינינו קשרי ידידות טובים. שאלתי היא, האם ראוי לי לחבור אליהם? יצויין שרובם בנים ומדובר בטיול של כיומיים בארץ.

תשובה

ב"ה

שלום.

אם הקבוצה כקבוצה יכולה לשמור על כללי ההלכה אז מותר ואם לא אז אל תצאי לטיול כזה.
טיול כזה הוא בעייתי מאוד מהמון בחינות ולא רק מבחינת ההלכה.

וכדאי לך ליזום ולארגן טיול כזה עם בנות שמיועד לבנות בלבד. משהו שיתאים לכם כבנות הן מבחינת האווירה והן מבחינת המסלולים והן מבחינת ההתארגנות המוקדמת והן מבחינת התוכן.

עייני גם בתשובתי "טיול מעורב" ובקישורים שם ב:

https://www.kipa.co.il/ask/show/45387

. בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.