טופס רווקות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/06/06 17:06 יח בסיון התשסו

שאלה

אני ובן זוגי רוצים להנשא בתחילת אוגוסט. אני גרה ברמת גן כבר שלוש שנים, אך אני ילידת ערד ומעולם לא שיניתי מקום מגורי בתעודת הזהות. אנו מעוניינים לפתוח תיק ברבנות רמת גן. מהיכן אני צריכה להביא את תעודת הרווקות?האם אני צריכה לשנות את מקום המגורים לרמת גן ואז לקבל את התעודה ברמת גן?

תודה מראש

מיכל

תשובה

שלום וברכה
ככל הידוע לי את יכולה להוציא תעודת רווקות רק במקום הרשום בתעודת הזהות. אני מציע כי תפני לרב בניהו ברונר במשרדי צהר (אני פשוט בשליחות בחו"ל ולא יכול לעזור כרגע) והוא יסייע בידך.

כל טוב