טהרה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/09/06 05:22 ד בתשרי התשסז

שאלה

שלום

אני כתבתי אליך לפני שבועיים בערךץ

ילדתי לפני חודשים בדיוק ולפני שבועיים התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון השאלה שלי היא קצת מורכבת.

התחלתי לקחת את הגלולות על דעת עצמי ואני מרגישה עם זה לא טוב.

מצד אחד אני לא מרגישה מוכנה מבחינה נפשית להריון נוסף כרגע וזוהי באמת הסיבה שהתחלתי לקחת את הגלולות אך מצד שני בשבועיים האחרוני אני מדממת מהגלולות והרופאה שלי אמרה שזה יכול לחזור שוב ובתור אישה השומרת טהרה זה בלתי אפשרי ומכיוון שאני מניקה אין הרבה אפשרויות לכן התחלתי להרגיש שאולי אני אנני צריכה לקחת וזהוא כמו "סימן משמיים"

מה עלי לעשות?

תשובה

שלום וברכה
את בוודאי רשאית לקחת גלולות לכמה חודשים כדי להתאושש מהלידה, ואל תראי בדבר סימנים מהשמיים, אלא עובדות ביולוגיות עד שהגוף מתרגל לכדורים.
בעהי"ת, עוד כמה חודשים שתתאוששי פני שוב ונדון בעניין.

כל טוב