טהרה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 28/07/13 19:57 כא באב התשעג

שאלה

שלום רב..

שלום רב לכל באי הפורום ...

נתחיל בהבהרה -אני חילונית כמעט לגמרי לכן עולם התוכן מאוד רחוק לי.... אבל עלתה לי בראש שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה..

אני עתידה להתחתן אם הכל ילך בסדר כמובן:) ב5.12.

אני יודעת שאסור להינשא בנידה. ושיש כדורים שאמורים לווסת את זה.

אבל אם את קובעת תאריך בו את לא אמורה להיות בנידה , ואת לא יכולה לקחת כדור לדחיית מחזור ...מה את עושה באם אם את מקבלת מחזור ביום בחתונה\צמוד ליום החתונה\המקווה?

שמעתי מישהי שאמרה שאז מבטלים את החתונה-ולי זה נשמע הזוי ולא הגיוני אז החלטתי לבדוק...

אשמח לקבל תשובה ...:)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

במקרה כזה לא דוחים את החתונה,

אלא מתחתנים בזמן וזה נקרא חופת נידה,

לאחר החתונה עדיין אסורים עד הטבילה,

זה מצב מאוד קשה אבל גם נדיר,

זה קרה ועברו את זה בשלום.

בברכה,

דני ארגמן