טבילת כלים

חדשות כיפה הרב משה כ''ץ 05/04/02 07:36 כג בניסן התשסב

שאלה

שלום

משפחתי דתית אך הכלים אצלנו בבית לא טבולים. הורי טוענים שזה לא משנה ולא צריך היום לחשוש לזה, אך אני יודע שחייבים לטבול את הכלים.

הם לא רוצים שאני אלך לטבול אותם ומתייחסים בזלזול כל פעם שאני מציע שאלך לטבול אותם בעצמי.

מה עלי לעשות???

תשובה

לקובי שלום וברכה
מה אני יכול לאמר לך. אולי אפשר לקרוא לזה "צער גידול הורים"
כמובן שאין שום מקום לסברה כזאת ש"אין חוששים לכך היום". אפשר להראות להם את השולחן ערוך בחלק יורה דעה בסימן ק"כ. אפשר ג"כ להראות להם את הספר על טבילת כלים של הרב צבי כהן.
ואפשר אולי להראות להם את התשובה הזאת או לבקש מאבא שלך שישאל את רבו בענין זה.
הרבה הצלחה