חתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/10/12 12:52 טז בתשרי התשעג

שאלה

ךשלום הרב.

אני בחורה דתיה בת 20 ויש לי חבר כבר שנה, תכננו להתחתן בשנה הקרובה אך בגלל שהוא פתח עסק לפני 3 חודשים הוא טוען שזה לא הזמן לחתונה ושאנחנו צריכים לחכות עד שהעסק יצליח ויהיה לנו יותר מרווח מבחינה כלכלית כדי להתחיל את החיים ביחד ואני לא מוכנה לחכות עוד שנתיים כדי להתחתן.

בתחילת הקשר שלנו אבא שלי הלך לרבי דוד אבוחצירא כדי לשאול אותו על הקשר שלנו והרב אמר שזה הזיווג שלי.

השאלה שלי היא מה זה אומר שרב כזה גדול אומר שזה הזיווג?

האם לא יכול להיות מישהו אחר מתאים? האם אני צריכה לחכות שנתיים כדי להתחתן?

אשמח לתשובה.

תודה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

יכול להיות עוד משהו שמתאים לך, כי אדם צריך להתחתן לפי התאמה שכלית ורגשית.

בהחלט שברכת רב עוזרת ומעודדת ונותנת בטחון שהזיווג יצליח אבל יכולים להיות עוד בחורים מתאימים.

בברכה,

דני ארגמן