חתונה בשבע ברכות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/04/08 10:53 א בניסן התשסח

שאלה

שלום,

אני מאורשת ב"ה, ומתחתנת עוד חודשיים-בחודש סיוון.

כידוע, בתקופה הזאת יש לשמחתנו הרבה חתונות, וכך יצא שבשבוע השבע ברכות שלנו אח של החברה הכי טובה שלי מתחתן.

(וגם המפקד של החתן שלי....)

השאלה שלי, האם מותר לנו בתור זוג חדש-ישר-מהעטיפה ללכת לחתונות האלה להגיד מזל-טוב?!

בהתחלה לא חשבתי שיש עם זה בעיה מסוימת, אבל חברה שלי אמרה לי שיש עם זה בעיה, וכדאי לא ללכת.. אבל היא לא זוכרת למה..

תודה רבה ויומלאושר! =)

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נאחל לכם מזל טוב ויהי רצון שבורא העולם בקניין ישלים זה הבניין במהרה אמן.

אתם יכולים להשתתף בסעודת "שבע ברכות" של זוג אחר.
אך קחו בחשבון שעצם הנוכחות שלכם שם תגרום בהכרח לשמחה יתירה ולכן סעודת ה"שבע ברכות" היא גם עבורכם. וכמובן שניתן לערוך סעודה ועם ברכות לכמה זוגות ביחד.

שירבו שמחות בישראל אמן.

עוזיאל אליהו,

.