חלומות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/10/13 22:40 ח בחשון התשעד

שאלה

לרב שלום,

חלמתי חלום בערב שבת שהעיר אותי מהשינה, אחריו לקח לי קצת זמן עד שיכולתי שוב להירדם.

את ראשית החלום אני לא זוכר (אולי לא חשוב..)אבל פתאום מצאתי את עצמי עומד ליד כלב שחור גדול ושיש לו גורים ואני רוצה לקחת גור אחד.

הכלב רץ אליי, אני מנה לשכב לצד הקיר ולהתחמק מהכלב אבל הוא מגיע אליי, בקושי! ומנסה לנשוך אותי בבטן. אני לא זוכר דם אבל מהכאב התעוררתי. תוך כדי שהוא נושך ניסיתי לקרוא לעזרה לאבא שלי אבל לא הצלחתי להוציא קול מספיק חזק.

אומר את האמת התחושה שלי היא מאוד רעה. יש משהו שאפשר לעשות?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה יכול לבא לבית כנסת ובברכת כהנים לאמר את הקטע להטבת חלום שמתחיל במילים "ריבונו של עולם אני שלך..."
הקטע מצוי בסידורים ספרדים ואשכנזים.
בברכה