חלום

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 21/06/16 11:04 טו בסיון התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול בבקשה לגבי חתול שחור שראיתי בחלומי הלילה, נראה לא נעים עם שיניים שבורות וכו..שצווח וניסה להפחיד אותי, הוא הופיע פתאום לשניה צווח ונעלם. האם נכון לאמר חלומות שווא ידברו, ולהתעלם? או שאולי הוא ניסה לבקש מחילה, להתריע בפניי מפני סכנה, לסמל משהו עבורי?

העניין מטריד אותי...

אודה לתשובת הרב

תשובה

אכן 'החלומות שווא ידברו'.
הסירי דאגה מליבך.
זה יכול להגיע מכל מיני כיוונים, כולל דמיונות ומחשבות מהעבר הרחוק.
אם את מאוד מוטרדת מזה, את יכולה לעשות 'הטבת חלום' כפי שמופיע בחלק מהסידורים.
כל טוב