חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/03/10 00:27 כח באדר התשע

שאלה

שלום.

רציתי לשאול בנוגע לחלום שהיה לי, יכול להיות שהוא חלום שווא.

חלמתי לקראת הבוקר שאדם שקרוב לי ללב אבל הוא לא יודע את זה בא אליי ומדבר איתי הרבה זמן על זה שאני מסתתרת מאחורי תדמית שפוטרת אותי מלבחון מי אני באמת, ושכל המסכות יורדות מתגלה בן אדם יפייפה.

חשוב לי לציין שאותו אדם לעולם לא דיבר איתי על דברים עמוקים אלא רק דברים שטחיים.

ואני באמת לא מבינה מה הוא רצה..

תשובה

בס"ד
שלום רב,
קשה מאוד לנתח חלום ועדיף לא להיות מוטרדים ממנו מפני שברוב המקרים לא צומחת מכך כל ברכה.

עם זאת אולי יש לך מחשבות על עצמך שהתבטאו בחלום - את יכולה פשוט לשאול את עצמך עד כמה עניין 'המסכות היורדות' הוא אמיתי עבורך, אולי תצמח לך מכאן תובנה חדשה על עצמך.