חלום של בעלי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 29/09/13 18:19 כה בתשרי התשעד

שאלה

שלום לכבוד הרב,

בעלי חלם חלום שהוא כאילו מחוייב להתחתן עם אישה שנייה שהוא אפילו לא מכיר ולא ראה ושכל הסביבה שלו דחפה אותו כולל אני.

החלום הזה קצת מלחיץ אותי,

אשמח לדעת מה הוא אומר?או איך לפרש אותו?

(יש לי חשש שלא עלינו זה צריך להעיד על הקשר הזוגי שלנו ואני ממש מפחדת מזה..)אשמח להתייחסותך בנושא.

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא צריך לחפס פירושים לחלומות,

לכל אדם יש מחשבות רבות במהלך היום, אדם רואה המון ושומע המון, יש בלאגן לא קטן בראש,

ובלילה יכולים לעלות כל מיני חלומות, וכל מיני צירופים,

היום אין לזה משמעות ולא צריך לחפש פרשנות, (ערוך השולחן)

אם לאדם יש עוגמת נפש, צריך לעשות הטבת חלום או לומר תפילה בברכת כהנים.

צריך להשקיע בזוגיות- גם בלי קשר לחלומות, לא צריך לחכות לחלום מפחיד...

בעיקר צריך להשקיע בזמן איכות לזוגיות, כאשר אין מפריעים מסביב ואין לחץ, רק נחת ביחד.

בברכה,

דני ארגמן