חלום על שן נופלת ורקובה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/11/11 15:24 יא בחשון התשעב

שאלה

בס"ד

אני וחבר שלי נפרדנו לפני שלושה חודשים לאחר קשר של שנה כולל מגורים יחד.

אני אוהבת אותו מאוד - הוא האהבה הראשונה שלי ואני בטוחה שגם הוא אותי.

נפרדנו ולא דיברנו חודשיים שלמים, לאחר חודשיים הוא שלח לי הודעה שאני אחת ויחידה והוא לעולם לא ישכח אותי ומתגעגע ואני דיברתי איתו ואמרתי לו שאני מוכנה לחזור אבל משום מה הוא מסובך ולא מבין את עצמו אפילו, בקיצור אמרתי לו שלא יפנה אליי יותר וישכח ממני כי כעסתי שהוא סתם חזר לחיים שלי אחרי חודשיים שאני מתרפאת ממנו.

חודש שלם אנחנו לא מדברים.. אתמול בלילה חלמתי שאני איתו ואנחנו צוחקים ויש לי שן אחת קדמית נופלת חתיכה ממנה ובכלל השיניים שלי רקובות.

אני כל לילה עושה שמע ישראל ו מבקשת מבורא עולם שיתן לי סימן שאני ישכח מהבחור הזה כבר, אולי החלום הזה הוא סימן? ואם כן אז סימן למה?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם את לא מעונינת בקשר הזה, את לא צריכה סימן מהשמים,
כיוון שזו היא החלטתך את צריכה לחזק אותה, למחוק את המספר שלו מהפלפון, לסגור את הקשר איתו בפייסבוק אימייל וכל כיוצא בזה.

בברכה,

דני ארגמן