חינוכי או לא?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/10/12 20:05 טז בתשרי התשעג

שאלה

שלום!

אני מדריכה באולפנה...לפני כשנתיים או יותר סגרתי את הפייסבוק שלי..ועכשיו ההנהלה שבה אני פועלת אמרה לי לפתוח שוב פייסבוק בשביל חניכותי...אני לא חושבת שזה כ"כ חינוכי...למרות שזה עוד דרך להתחבר ולראות את עולמם פחות או יותר...רציתי לדעת מה דעתו של הרב....עוד עניין שמציק לי..-אייך אני יכולה להיות ממוקדת למטרה שאליה אני רוצה להגיע בחיי האישים בלי לזוז או ליפול ממנה?..

מועדים לשמחה!ותודה רבה!:)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אני חושב שאת צריכה להציג את הבעיה בפניהם, את הקושי האישי שלך, מול הצורך להכיר את עולמם, אולי תמצאו דרך אחרת להתודע לתכנים שלהם.

בברכה,

דני ארגמן