חינוך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/10/11 07:13 כו בתשרי התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב!

האם בתור חוזרת בתשובה,בע"ה שיהיו לי ילדים שייך לשלוח את ילדיי לישיבה של חוזרי בתשובה ? זה עדיף ?כדאי ? מותר ? אסור ?

איך מתייחסים לזה ?

כי אני יודעת שכל בעל תשובה יש לו את ההרגשה שאין לאחד שבא מבית דתי ואני רוצה שילדיי יגדלו על ערכים כפי שאני חונכתי משיעורי התורה האלו .. ואני רוצה שיחיו את המציאות ווירגישו את האור שאני ראיתי

תשובה

ב"ה,

שלום,

כיון שהילדים שלך יגדלו בבית שהערכים שלך מנחים את דרכו, אז הוא לא גדל כבעל תשובה אלא כאדם רגיל שהתורה טבעית לו ולכן לא צריך לחפש מסגרות מיוחדות.

מה שתבני בביתך על פי המטען הרוחני שלך - ושל בעלך - זה מה שהוא יספוג,

בברכה,

דני ארגמן