חייבת עצה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/09/14 02:59 יב באלול התשעד

שאלה

שלום לכבוד הרב,

אני בת 25 ונשואה כשנתיים וחצי ואין לנו ילדים, לפעמים אני מרגישה שאין לנו ילדים מכיוון שבעלי הוא לא הזיווג שלי ובגלל זה הקב"ה לא הביא לנו ילדים עד עכשיו במיוחד שמבדיקות שעשיתי עולה שהכל תקין והבעיה היא פספוס ביוץ (הביוץ בזמן 7 נקיים). מרגישה שיש ביננו הרבה פערים מהרבה בחינות וגם מבחינה רוחנית, אני איני יודעת מה לעשות ומרגישה הרבה פעמים עצבות ובדידות, מצד אחד אני לא רוצה להתגרש כי אין לי סיבה טובה שמצדיקה גירושין ומצד שני לפעמים מלווה אותי התחושה שלא הייתי צריכה להתחתן איתו מלכתחילה.. אשמח לעצה מה לעשות כי אין לי עם מי לדבר על הנושא ומרגישה אבודה.

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין לעיכוב שום קשר לזוגיות, זה קורה להרבה זוגות, מה גם שאת יודעת מה הבעיה ויש לזה פתרונות.

מה שאת מרגישה שזה לא הזיווג שלך, זה גם קורה להרבה אנשים, בגלל שמשהו לא זורם בזוגיות חושבים שהבחירה היתה בטעות,

ולא היא, זה לא ענין שתלוי במזל אלא בעבודה אישית וזוגית, את צריכה לברר לעצמך מה בדיוק מפריע לך, ולהתחיל תהליך,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן