חותם שלמה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/03/13 00:04 יח בניסן התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב

רכשתי חותם שלמה לפני שנתיים לתלות על הקיר עבור פרנסה

עם השם שלי

עבודות מצאתי אבל הבעיה שמאז אני לא מרגישה שלווה נפשית לא רגועה אי שקט שמביא אותי תמיד לגרום שיפטרו אותי או שאני מתפטרת

השאלה האם זה קשור לחותם שלמה?

והאם עלי לזרוק או לשרוף ?

מודה לך על תשובתך

שיר

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הפנית שאלה אל רב אינה כמו יעוץ כלכלי אפילו לא כמו יעוץ רפואי. אין מקום לפנות בשאלה זהה אל מספר רבנים במקביל.
שאלת רב יוצרת התחייבות לקבל את פסק ההלכה שלו. על כך נאמר ב-'אבות' = "עשה לך רב". לא נאמר עשה לך רבנים או התיעץ עם רבנים שונים.
מכיוון שהשאלה הופנתה אל הרב אפרתי אני לא מוצא מקום לעסוק בה.
https://www.kipa.co.il/ask/show/286673-חותם-שלמה-שעושה-בעיות