חבר לבת 17 - מה לעשות?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 22/08/05 16:02 יז באב התשסה

שאלה

שלום לכבוד הרב!

השאלה שלי היא כזו....

לפני כמה חודשים ידיד שלי בא לבקר אותי והוא לא בא לבד הוא בא עם חבר שלו ונוצר איזה שהוא מצב שאני והחבר שלו נהיינו בקשר ממש טוב טלפוני הוא כל הזמן מתקשר אליי ואני אליו ואני לא מפסיקה לחשוב עליו..הוא גר מאוד רחוק ממני כך שלא יוצא לי לראות אותו הרבה הוא ממש כמוני שומר נגיעה וגם אני שומרת..שנינו בני 17..ולא ממש חושבים על חתונה מה אני אמורה לעשות בנתיים כל מה שרציתי בבחור יש בו..

בתודה מראש!

נ.ב

אם אפשר לקבל תשובה מהירה למה עוד שבוע הוא בא לבקר אותי....תודה!

תשובה

בס"ד

לדעתי אין לטפח כעת את הקשר שלכם. זה מוקדם מידי. אם יש בו את כל מה שאת חושבת בבחור - זה טוב מאוד. החיים הם ארוכים ובעוד שנה או שנתיים תמשיכו את הקשר.

קשר במצב כזה מזמין בעיות צרות וכאבי לב. הוא מאוד נחמד ומלבב כעת ואם היית רוצה להתחתן בת 17 זה היה יכול להיות שמחה גדולה. אבל היום זה לא כל כך מקובל. וגם ממך אני מבין שאת לא מתכוונת להתחתן בקרוב. אם כן אין מקום לקשר. ממש ממש לא.

בהצלחה