חברה קרובה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/05/13 07:56 כא בסיון התשעג

שאלה

לכבוד הרב..

החברה הטובה והקרובה שלי נפטר בן דוד שלה מצד אבא לפני חודשיים הייתי לצידה והיה טוב לה היא תמיד מספרת לי את האמת ומה שהיא מרגישה וגם אני ,,בתקופה הזו עברה גם הרבה לא רק מוות בן דוד שלה, לפני שבוע בן דוד שלה מצד אמא התחתן ומשבוע החתונה היא השתנתה איתי כמעט לא מדברת איתי רק שואלת אותי על עצמי ולהפך.. שאלתי אותה מדוע את השתנית איתי , ענתה אני השתניתי בכללי ואני עכשיו רק זורמת עם החיים מה שבא ברוך הבא ולא רוצה לזרום איתך,ואני לא יודעת למה זה קרה אין טעם לחיים אין לי ערך לכלום ואפילו לא לעצמי רק מעבירה את זמן ומאחלת שכבר ילה שיסתיימו החיים לא אכפת לי כלום החיים הם סתם אפילו החשוב כבר רגיל בחיים שלי והכל לא בשליטתי ,ואני לא יכולה בלעדיה וקשה לי המון ואמרתי לה היא אמרה לי אני עכשיו לא יכולה להיות כמו קודם כי לא יודעת מה אני רוצה, השאלה שלי מה דעתכם ?והאם זה זמני ומה אני יוכלה לעשות?!!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את צריכה ליצור לעצמך חיים עצמאיים, לא תלותיים באחרים גם לא בחברה הטובה ביותר,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן