חברה לא צנועה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 30/12/01 17:31 טו בטבת התשסב

שאלה

יש לי ידידה קרובה ואני חש אליה אהבה.

אני שומר נגיעה והיא לא שומרת והיא גם הולכת עם מכנסיים ברחוב לפעמים. אני רוצה להיות חבר שלה כי אני אוהב אותה אבל אני מתלבט בקשר לנגיעה והמכנסיים.

מה לעשות?

תשובה

בס"ד
אם היום אתם לא משתווים , כיצד תסתדרו בעתיד?

אני לא יודע מה גילך ומה גילה ועד כמה כונותיכם רציניות. אבל קשה לבנות משפחה בפער כזה. מחר תמצא את אשתך נוגעת בגברים אחרים ועיניך יכלו ולא תוכל לעשות מאומה.
היא תגיד לך: כך התחתנת איתי! זו אני!

לכן אם אתה בחור צעיר. אמור לה: "שלום". המנע מפגישה עימה במקרה או בכוונה. כל פגישה עלולה להכאיב את הלב שלא לתועלת.
תחליט לא להרהר בה!.
אל תחשוב עליה!.
חבל על הלב שלך!.

אם אתה בגיל של נישואין ואתה חושב על זה ברצינות, דבר איתה שיחה רצינית על כך. שאל אותה איך היא רואה את חיי הנישואין. וזכור כי פער כזה בניכם הוא עלול להיות מוקד תמידי של חיכוך לאורך עשרות שנים.
לכן בדוק אם כדאי להדק את הקשר. אולי כדאי לנתקו.

אם היא באמת הולכת לקראתך - ואתה בגיל נישואין - יש על מה לדבר.