חברה טובה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/01/14 18:48 יא בשבט התשעד

שאלה

שלום רב.

יש לי ידידה ממש טובה, לא יוצא לנו להיפגש הרבה וכשאנחנו נפגשים אנחנו בדרך כלל מדברים לחוד ולא עם עוד אנשים...אנחנו שומרים מאוד על כללי צניעות וכל היוצא בכך...

מאוד כיף לי בחברתה, היא לא נמצאת ביום יום שלי ובדרך כלל אין בינינו אינטראקציה במשך השבוע.. רק כשיוצא לנו להיפגש אנחנו מאריכים בשיחות..

אני לא יודע האם ראוי לשמור על כזה קשר? אמרו לי שכדאי להתרחק, אבל למה לא לשמור על חברה טובה? האם לדעתך יש כאן בעיה? אולי להמשך החיים? אשמח לתגובה.. שבוע טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כיון שהנך צעיר יחסית לגיל נישואים, לא טוב לשמור על קשר כזה,

זה קשר שלא יכול לבא עכשיו למימוש, אי אפשר להתחתן בשנים הקרובות, לכן לא טוב להכנס לקשר מלא בנסיונות.

בברכה,

דני ארגמן