חברה בגיל צעיר

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/02/02 17:21 א באדר התשסב

שאלה

סיפרתי לרב שאני מאוהב ובקשתי לדעת כיצד עלי לנהוג...

הבעיה היא שאני בגיל 17 והמצב עדיין לא מאפשר לי לדבר איתה על חתונה (היא בגיל 16).

האם עלי לנסות לדחוק את רגשותי או שעליי לברר זאת גם אם בינתיים זה רק ייצר קשר רציני יותר אבל חתונה תתאפשר רק עוד שנתיים...

בתודה מראש,

תשובה

בס"ד

שלום

אם אינך מסוגל לדחוק את רגשותיך – אל תתקרב למקום בו היא נמצאת. כל קירבה אליה בראיה או בדיבור או ח"ו במגע אקראי בלי כוונה – מעורר את המחשבות ביתר שאת וביתר עוז.

הריחוק הפיסי – מאפשר שליטה על המחשבות ומאפשר במשך זמן לא רב לדחות את הענין איתה.

אם דבר זה מחייב הפסקת הפעילות בסניף – עשה זאת!