שאל את הרב

חביתה עם חמאה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/01/16 22:10 כב בטבת התשעו

שאלה

לרב שלומות. טגנתי חביתה לארוחת ערב עם חמאה (חלבי) וכשראיתי שיש יותר מידי חמאה אז שפכתי את החמאה לכיור .והכיור היה בשרי .האם צריך להכשיר את הכיור?

תשובה

ב"ה

שלום.

בהנחה שמדובר בכיור שעשוי מחרס או חרסינה (מצופה)יש לערות על מקום נגיעת החמאה הרותחת בכיור מים רותחים ולהכשיר את אותו שטח .

בתאבון,

עוזיאל אליהו,

.

כתבות נוספות