זרע לבטלה עם אישה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/05/13 05:00 ז בסיון התשעג

שאלה

שלום רב...

אני בן 26 חוזר בתשובה 3 שנים את התשבה התחלתי בישיבה גדולה בירושלים למדתי שם יום שלם וכיום אני בכולל חצי יום ועובד חצי יום.

לפני זמן מה נפלתי בברית עם בחורה( כמובן שאני רווק) וגם היא..

אחרי שנפלתי כמובן שהצטערתי נורא והייתה לי עצבות אבל הבטחתי לעצמי שזה לא יקרה שוב אבל זה קרה לי שוב עם אותה בחורה זה ממש מעציב אותי כי חזרתי בתשובה ואני לא יודע מה לעשות ואיך לתקן את זה...אני חייב את עזרתך כי אני מרגיש לא נעים לשאול את זה את הרב שלי זה ממש כואב לי כי אני אוהב את הקדוש ברוך הוא ומאמין באמונה שלימה ובסך הכל רוצה ללמוד תורה ולשמור מצוות..אני דיי בטוח שזה מה שמעקב לי את הזיווג גם....ואני כותב את הדבי

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשריך שאתה מצטער על כך,

צריך לעשות תשובה מיוחדת על הענין הזה,

במיוחד להתרחק מבנות ונשים, גם בדיבור וגם בהסתכלות,

לא נראה לי נכון לחשוב שאתה מעוכב בגלל חטאים, אדרבה תתפלל שה' ימציא לך את האישה שתבנה איתה משפחה זו מצוה גדולה.

אשמח לעזור גם בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן