זיווג

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 01/11/13 15:54 כח בחשון התשעד

שאלה

שלום אני יניב בן 27 מאזור הדרום

הייתה לי חברה במשך שנה ונפרדנו בגלל שאמא שלה התייעצה אם רב לגבי הזיווג שלנו וטען שאנחנו לא מתאימים . על ידי תאריך לידה הלועזי שלנו .

ואני והיא מרגישים שאנחנו זיווג טוב והיה לנו טוב ביחד .

ובגלל שאלת הרב החלטנו להיפרד למרות הקושי

הייתי רוצה לדעת מה לעשות אם הדילמה הזאת האם להמשיך הלאה או ללכת לשאול רב בעצמי .

בתודה מראש על תשובתך

תשובה

שלום!

אין שום משמעות לדברי אותו "רב", ועל פי התורה אסור לשמוע לו (זה נכלל בציווי "לא תנחשו ולא תעוננו").

אם אתם מרגישים שהזיווג מתאים - לכו על זה ואל תחששו כלל לכל מיני שטויות והבלים של שרלטנים רודפי בצע.

בהצלחה!