זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/09/12 23:38 ח בתשרי התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בת 25 ואינני זוגיות עדין אין הצעות.

אני סטודנטית-אינני לחוצה וגואגצ לתואר כמו לזיווג.

אם יש סיבה שבגללה אני בוכה זו הסיבה.

השנה לקחתי על עצמי בראש השנה לקרוא את כל ספר התהילים וב"ה הצלחתי.

אני חושבת ומרגישה שעד שהחלל הזה לא יתמלא לא אהיה מאושרת.

נרשמתי לשדכנית אך הבנתי שזה לא נכון בעייני.

אני כאובה וקשה לי מאוד עם זה.

חברות שלי ב"ה עם 2 ילדים ואני עדין לא מצאתי.

אני מפחדת שהלחץ והחרדה תתפרש כחוסר אמונה אבל זה ממש לא ככה אני בלילה בוכה מבקשת מהקב"ה בלב ומאמינה שזה יגיע...

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

להיות לחוצה זה לא מעיד על חוסר אמונה אלא זו תגובה נפשית למצבים לא פתורים, ןלא יודעים להיכן יתפתחו ומתי.

אמנם את הלחץ אפשר להוריד ואף לבטל אך נצרכת לזה הדרכה כי יכולים ללכת לקצה השני - לשאננות.

צריך להמשיך ולהתפלל לה' שתמצאי את הדרך הישרה לבן זוגך בקרוב.

בברכה,

דני ארגמן