זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/08/12 21:41 יט באב התשעב

שאלה

כבוד הרב שלום, רציתי לדעת מה ההלכה אומרת על זיווג? האם אדם יכול לקבל זיווג שהוא לא שלו? האם אני יכולה להרוס את הזיווג שלי או מה שכתוב לי כתוב. מדוע זיווג מתעכב כל כך הרבה והאם לכל אחד יש זיווג או שתינוקות שמתו זה היה זיווג של מישהו ועכשיו אין לו?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לכל אדם יש זיווג,

והוא יכול להפסיד אותו אם הוא בררן מדי או עקשן או בעל מידות לא מתוקנות, למשל מי שלא מסתכל על הטוב כדבר עיקרי - יכול להפגש עם הזיווג שלו ולפסול אותו על דברים שוליים.

בברכה דני ארגמן