זיווג

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 05/06/12 13:10 טו בסיון התשעב

שאלה

איך מוצאים זיווג נכון ואיך באמת יודעים שהוא נכון?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מוצאים בן זוג לאחר מפגשים עם מי שאולי יהיה בן זוג.
מנסים להגיע לכך בעזרת כל מי שאפשר - הורים, מורים, חברים, שכנים, שדכנים... הכל כשר לחפש בן זוג.

לאחר שהתקבלה הצעה, מבררים מעט, אם מוצאים שאין סיבה לדחות, נפגשים: משוחחים ומקשיבים.
חוזרים הביתה: מקשיבים למה שהלב אומר ושוקלים בשכל. אם בשכל נראה מתאים, ובלב מרגיש מתאים, אז ממשיכים לעוד ועוד פגישות.
בסוף מתחילים לדבר על חתונה - ושוב חושבים ומרגישים, מרגישים וחושבים, ואם מתאים - אז מתחתנים.
שיהיה בעזרת ד' ובמזל טוב!