זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/05/15 22:46 כ באייר התשעה

שאלה

בס''ד

שלום,

אני נמצאת בזוגיות, שמבחינתי רואה גם חתונה בלי נדר, מאושרת ושמחה בחלקי.

ההורים שלי לא הכירו את בן זוגי ו''פסלו'' את הקשר בטענה שהם לא חושבים שהוא ברמה מספקת בשבילי.

את הקשר אני כמובן לא מעוניינת להפסיק ואני אובדת עצות בנושא, ניסיתי מספר פעמים לדבר איתם ולהסביר וההורים לא מבינים כלל הם מצפים שאני אפעל לפי הדעה שלהם ולפי ההחלטה.

הדבר גורם הרגשה מאוד לא טובה בבית, אווירה לא נעימה.

מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין גם אותי, את ההחלטות שלי ולהכיר את הבחור שללא ספק ברגע שיכירו אותו יבינו שכל מה שחשבו זה טעות אחת גדולה שבנויה על סטיגמות ודעות קדומות.

תודה רבה ושבוע טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אל תנסי לשכנע אחרים,

תהיי משוכנעת בעצמך ונחושה בהחלטתך, והדבר ישפיע לטובה.

לא להכנס לויכוחים ועימותים.

להקשיב לכבד ולעמוד על שלך.

כמובן אם יש טענה הגיונית בדבריהם צריך לשקול ואולי גם להתיעץ.

בברכה,

דני ארגמן