זיווג מתאים

חדשות כיפה הרב שי פירון 06/08/02 15:25 כח באב התשסב

שאלה

אני בחורה רווקה בת 31 ומזה שנה יוצאת עם בחור גרוש ילד. שביקשתי להתחתן לא רצה. כמובן ונפרדנו ולאחר כחודשיים וחצי (שבהם יצאתי עם בחור אחר) הסכים להתחתן, וחזרתי אליו.

הייתי אצל רב שעוסק בזיווג והוא יעץ לי לא להכניס ראש בריא במיטה חולה ויש בחור רווק אחר שמיועד לי. עכשיו אני בדילמה קשה ולא יודעת מה לעשות. מצד אחד אני קשורה אליו ואוהבת אותו מצד שני לאחר מה שהרב אמר אני אובדת עצות. אולי במאמת יהיה לי טוב יותר עם בחור אחר.

מבקשת אני את יעוצץ בעניין.

תשובה

ב"ה

אני מאמין בבחירה החופשית של היחיד.
אם את אוהבת את הבחור וחשה שיש לו את כל הנתונים כדי לבנות יחד משפחה בה תגשימי את כל חלומותייך, השקיעי התפילה, בצדקה והמעשים טובים, ויחד, הקימו בית טהור קדוש וכשר.

בברכה,

שי