זווגי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 14/05/09 14:08 כ באייר התשסט

שאלה

רציתי להתייעץ עם כבוד הרב:

אני בת 18 ואני מסיימת בקרוב תיכון..יש לי בן זוג רציני למטרת חתונה אבל אני מתלבטת רק בגלל שאני חושבת שאני צעירה מידי ..ועוד לא עשיתי כלום בחיים ..אני פוחדת שאם אני אחליט על קריירה לימודים גבוהים וכל זה אני אלמד ואז אני לא אמצא את הזווג שלי(אם אני אפרד)אני דתייה אבל יש לי שאיפות לעצמי .. נכון לעכשיו זה שאלה או משפחה או קריירה..

מה מציע כבודו?

תשובה

שלום

אני מציע לפנות לרב/נית המכיר אתכם.
בדרך כלל זה אינו בריא להתחתן בגיל צעיר לפני שירות לאומי ותחילת לימודי מקצוע.
אך לכל כלל יש יוצאים מן הכלל, וזה תלוי בהכירות איתכם.

בהצלחה