זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/01/14 23:38 ד בשבט התשעד

שאלה

שלום,

אני לא יודעת אם יש אפשרות לשאול שאלה מסוג זה כאן אבל אשמח אם תוכלו לעזור.. לתת לי יעוץ..

אני בת 21 ועד היום היה לי בן זוג 4 שנים.. ניפרדנו לפני חצי שנה בגלל שהרגשתי שזה כבר לא זה ואני רוצה משו אחר..

היום אני עם מישהו חדש שהכרתי בעבודה שלי ואנחנו עובדים ביחד.

אני נמצאת בבלבול נורא כי אני לא יודעת עם מי עלי להיות האם לחזור לבן זוג הקודם או להישאר עם הנוכחי.. אני מרגישה שאני אוהבת את הקודם אבל כאילו משו חוסם אותי מלחזור אליו...

בשביל שתדעו לקודם קוראים ... ולחדש .....

אני ממש אשמח לייעוץ מהכיוון הדתי כי אני באמת מאמינה בזיווגים וכדומה אבל איך אפשר לדעת..

תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא קובעים על פי השמות ולא על פי גימטריה וכדומה אלא על פי התאמה בשכל וברגש,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן