זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/06/13 00:29 כב בתמוז התשעג

שאלה

שלום רב,

ברצוני לשאול:

בעלי פתח חשבון בנק חדש לאחר שצמצמנו חובות והגענו למצב מאוזן.

אין לי יפוי כח בחשבון, והוא גם לא מוכן לתת לי להיות חלק מזה, וזאת בטענה שעושה זאת למעני ,למה לך את כאב הראש הזה.

לדעתי זו לא זוגיות בריאה, ואני לא מוכנה להמשיך בקו הזה.

יש לי עסק פרטי , והוא אף הציע לי (ולא בצחוק) לעשות לי חשבון נפרד.

אני מזמן רוצה ללכת לייעוץ (לא רק לגבי זה) והוא מסרב וצוחק על כך.

יש לציין שיש לי בעל ירא שמיים אמתי (חרדי - לא בהשקפתי) ומשתדל לעבוד על מידותיו כל יום. גם שיחה נעימה לא מובילה לשום דבר,

הוא בשלו.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אי אפשר לתת מענה לשאלה נקודתית כזו,

התנהגות כזו יושבת על משהו אחר,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

אפשר מחר אחרי השעה 11 בבוקר.

בברכה,

דני ארגמן