זוגיות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/02/13 15:49 יא באדר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 39 ובעלי 48 נשואים 3 שנים סוף סוף נפקדתי בהריון כרגע חודשים ראשונים. בתקופה מיום כניסתי להריון אני ובעלי לא מסתדרים ביכלל. אנחנו לא מסכימים על כלום כמעט הוא כל הזמן גולש באינטרנט באתרים לא ראויים לא שומר את העניים שלו כשהוא יוצא לרחוב. ובחלק הקשה ביותר כל ויכוח שלנו מסתיים כשהוא מקלל אותי ואת אמא שלי כרגע אנחנו לא מדברים כבר שבועיים וחצי הוא עושה בכוונה ולא מגיע איתי לבדיקות שאני עוברת במהלך ההריון הוא רוצה שאני אסע איתו לאמא שלו קודם ורק אז הוא יואיל בטובו לתקשר איתי. אין לי את הרצון והחשק לסוע איתו מיכוון שהוא לא מפסיק לפגוע בי ובמשפחה שלי זה הגיע לרמה של גועל, אני יודעת שהדבר הראשון שתומר לי זה יעוץ אך אין לי פרטנר לכך הוא לא מוכן בשום אופן הוא טוען שאני הבעיה בלבד והוא בסדר . אם זה היה מצב רגיל הייתי פשוט עוזבת! אך כרגע שיש סוף סוף הריון שכל כך הרבה זמן יכלנו לו חשבתי שההריון יעשה אותו בן אדם רגיש עדין ומתחשב וזה עשה את הפעולה ההפוך אני ממש עובדת עצות מה עלי לעשות אין לי כוחות נפשיים וזה גורם לי להרגיש ממש לא טוב שאני עצובה מיואשת ומתוסכלת אחרי שבורא עולם סוף סוף נתן לנו כזאת מתנה תעזור לי בבקשה

תשובה

שלום לך!

אני כואב מאוד את כאבך במצבך הנורא.

את צריכה ללכת בדחיפות ליועץ נישואין. גם אם תלכי בהתחלה לבד - בעז"ה היועץ יכוון אותך מה עליך לעשות כדי שהפרטנר יחזור לתפקידו כפרטנר אמיתי.

יהי רצון שיחזור השלום לביתכם, והאהבה תשרה אצלכם.

מתפלל להצלחתכם!