זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/09/15 22:15 יא בתשרי התשעו

שאלה

שלום וברכה!

אני כותב עם דמעות על העיינים לגבי עניין שמאוד חורה לליבי.

לפני כ4 חודשים הכרתי בחורה דתייה בת גילי (23) יש בניינו כימיה מטורפת הקשר בינינו טוב מאוד כיף לה איתי וכן לי איתה, אך ישנה בעיה לא פשוטה המטרידה אותי מאוד בהסתכלות לרחוק וזה העניין שאמא שלה לא מוכנה לקבל אותי באף צורה שהיא, לא כי היא מכירה אותי אלא כי התברר לה שבתה יוצאת עם בחור שהוא בין גילה שעדיין לא מבוסס כלכלית (רק עכשיו התחלתי ללמוד באוניברסיטה) ובא ממשפחה שלא הכי מבוססת בעולם.

הוסיף ואומר כי לא וויתרתי ובאתי אליה הביתה וניסיתי ליישר את ההדורים אמה דיברה ללא הפסקה בצורה ברוטלית ומזלזלת ואף השפילה את בתה מספר פעמים בפניי (אמרה עלייה שהיא משוגעת ולא כדאי לי לצאת איתה)

אציין כי את האופי הנ״ל הנראה במשפחה הוא ההפך הגמור ממה שאני רואה אצל הבחורה שאני יוצא איתה ואני טועה לעצמי שאולי אני לא מכיר אותה מספיק?!?

האם כדאי לי להמשיך קשר כזה לנסות ולהתמודד עם הדברים בצורה שאני לא מכיר או שקשר זה יוביל לאבדון?

תודה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן