זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/03/12 13:54 י באדר התשעב

שאלה

שלום,

אני בת 18 לפני גיוס. בזמן האחרון הרבה מהחברות שיצאו לשירות/ צבא התחילו להכיר בנים, חלקן בקשר. אני מוצאת את עצמי יותר ויותר חושבת גם מתי אני אמצא בן זוג?

אני מהרהרת בנושא הזה הרבה, ודיי רוצה להיות בקשר.. האם זה בסדר, ונורמלי?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בהחלט נורמאלי, זה הגיל שמתחילים להתעניין באופן מעשי לבנות זוגיותו ומשפחה,

כמובן, זוגיות זה לא רק חויה של התאהבות, אלא עבודה של בניין, של חברות, הבנה, הקשבה תקשורת ועוד מיומניות חשובות שצריך לרכוש לפני שבאים לבנות זוגיות,

כל טוב,

דני ארגמן