זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/05/15 09:58 כ באייר התשעה

שאלה

שלום אני יצאתי עם בחור כמה חודשים והכל היה מושלם ויום אחד הוא אמר לי שהוא לא מוצא את עצמו ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו ושיש לו מלא דברים לעשות כמו לבנות את עצמו כספית ולבנות את עצמו ללמוד תורה וכאלה ועם חברה עם לא יכול ואני לא יודעת אבל התחלתי להיתפלל ל ה' שיעזור לו למצוא את עצמו וגם שנחזור להיות יחד בחיים שלי לא היתפללתי למשהו כזה ואני על יום מתפללת שנחזור אני לא יודעת למה ואני מרגישה שכמה שאני מתפללת לא קורה כלום להפסיק להיתפלל ? זה סימן ש ה' לא רוצה שנהיה יחד מה לעשות

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם הוא לא מעונין אז תניחי לו,

הוא צריך את הזמן שלו ואת התהליכים שהוא רוצה לעבור, חבל להאיץ בו.

בברכה,

דני ארגמן