זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/09/06 11:04 טו באלול התשסו

שאלה

כבוד הרב התהבאתי במשהי והיא סרבה לי אני מרגיש שהלב שלי אצלה מה לעשות ההרגשה למעלה מחודש

תשובה

שלום וברכה
הדבר הטוב ביותר לעשות הוא להשתחרר מזה.
זוגיות היא בחירה חופשית של שני בני הזוג, ושניהם צריכים לרצות בכך. אם אחד לא רוצה - לא ניתן לכפות עליו.
הבעיה היא שכעת אתה שבוי בתוך עצמך, ואתה מסתבך בדבר מה שינעל אותך ויקשור אותך ולא תהיה פתוח לאחרות. על כן, הדבר הנכון ביותר לעשות הוא "לתפוס את עצמך לשיחה" ולהבהיר לך שסיפור זה נגמר, ואתה חייב לצורך עצמך להיות פנוי ומשוחרר כדי שתוכל למצוא את זיווגך הנכון.

כל טוב