התמודדות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/03/16 03:34 כ באדר ב'

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני מתמודד כבר שנים מספר עם היצר והתאווה , גם בצפייה בתכנים לא צנועים וקרה שגם יותר מכך.

אני מנסה בדרכים שונות להתמודד עם זה אבל לא תמיד מצליח,אין ספק שכל הנושא הזה משפיע על הבית גם אם לא בצורה ברורה וישירה, אשתי גם לא מודעת לכך ואף פעם לא שיתפתי אותה בהתמודדות.

רציתי לשאול האם לדעתך יהי נכון וכדאי לשתף אותה במה שעובר עלי, זה לא ממש נעים ודי מביך אבל אם זה יעזור להתגבר אז אולי כדאי ואם כן , עד כמה לשתף ? האם להכנס לפרטים

לשפוך את כל מה שיש לי על הלב ?, מצד שני, אני לא רוצה שזה יפגע ביחסים ביננו שבעקרון ברמה האישית הם טובים.

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לדעתי, לא כדאי לשתף,

זה סתם יכניס אותה לפחד ומחשבות,

אני לא כל כך מבין איזו תועלת תהיה מהשיתוף הזה,

זה מאוד זר לעולמה ויכול ליצור זעזוע מיותר,

לכן צריך למצא פתרון אחר לבעיה הזו,

למשל לקבל תוכנית גמילה וכלים לצאת מהמצב הזה,

בברכה,

דני ארגמן