התלבטות..

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/08/15 17:38 כ באב התשעה

שאלה

שלום לכבוד הרב..

אני נשואה זמן מאוד קצר.. לקראת החתונה התחילו בעיות עם בעלי וההורים שלי.. על מתן עזרה בחתונה שלא יכלו לתת..בעלי כאוב ופגוע מההורים שלי שלא יכלו לסייע לי לפני החתונה למרות הבטחותם..

היום אחרי החתונה ואחרי שיש לנו כבר ילד קטן.. הכעס הולך וגובר.. הוא לא מוכן לשמוע עליהם, שנדבר עליהם בביתנו,שנלך לבקרם או כול דבר שקשור אליהם..

הגיע מצב שבעלי אמר או אני או ההורים שלך..

אני אוהבת את בעלי מאוד ואת הילד שלנו אך מצד שני אני לא רוצה לנתק את הקשר עם ההורים למרות שפגעו בנו..

מה לעשות?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

יש מה לעשות

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן