התייאשות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/10/05 13:32 ו בתשרי התשסו

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני מתחזק כבר מספר שניםוהגעתי למצב שהשם זיכה אותי ואני כבר שומר את כל הדרוש, הכוונה לשבת ,תפילות,חגים,שיעורים וכו' .

הבעיה היא שאינני חובש כיפה(אינני מוכן עדיין נפשית) והדבר מקשה עליי מאוד למצוא בת זוג,מה גם שאני רוצה אישה בדרגה גבוהה כי מטרתי היא להתחזק עוד בע"ה,אך אני נדחה מפניי שאינני חובש כיפה או שמחזרות אחריי נשים חילוניות שאינני מעוניין בהם.

מה עושים , המצב מייאש מאוד !!!

היכן אוכל להשתלב בחברה של חוזרות בתשובה ????

מחכה לתשובה בכיליון עניים

תודה רבה .

נ.ב.

אשמח גם עם הרב שלמה אבינר ישיב לי בנוסף לכבוד הרב !

תשובה

שלום וברכה
אני מאוד מבין את המצוקה שאתה נמצא בה.
אני מאוד מבין את הקושי למצוא בחורה שהיא מצד אחד נמצאת במקום הרוחני שלך ואולי אף למעלה מכך, ומצד שני רוצה בחור מיוחד כמוך שאין הרבה שבחרו לחיות באופן כזה.
אינני יודע כיצד ניתן להכיר בעלות תשובה דווקא.
אני מציע כי תצטרך לפורום "לא כלה דרכנו" (https://www.kipa.co.il/community/all.asp?id=34) ודרך שם תעלה את הנושא הצודק שאתה מעלה, ואולי משם תבוא הישועה.

כל טוב ובהצלחה