התחברות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 24/09/02 00:13 יח בתשרי התשסג

שאלה

אני לומדת באולפנא שנחשבת לאחת הטובות הבנות,והלימודים. שאני באולפנא אני מתפללת ומרגישה מחוברת ושמגיע חופש אני פשוט לא אני לא יודעת איך להסביר לא מתחברת לא מרגישה"צורך"

אני אבל ממש משתדלת להגיד לפחות ברכות השחר כל בוקר, אמא שלי לא מבינה למה היא אומרת שאם היתי לומדת במקום לא הכי היא היתה מבינה למה אני לא מתפללת אבל אני במקום מעולה שמחנכים ליראת שמיים וכ"ו אז למה היא להזכיר ולהגיד לי להיתפלל,אמרתי שזה לא קשור למקום שלומדים אלא לאישיות ואני פשוט לא מתחברת באו הרבה מרצים ולא עוזר ,באולפנא-כן, בחופש-לא(יש ימים שחוץ מזה שאני אומרת ברכות השחר אני מרגישה חשק להיתפלל הכל) האם יש איזה פתרון,רעיון, עצות?

תודה רבה

תשובה

ב"ה

שלום.

נדמה לי ששאלה כזו נשאלה אתמול באתר עייני:https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=13494