הצעת שידוך

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/12/06 11:33 כט בכסלו התשסז

שאלה

ב"ה

שלום כבוד הרב!

אני בת 20, שמחפשת קשר למטרת נישואין. קיבלתי הצעת שידוך של בחור, ראיתי תמונות שלו ולפי המראה החיצוני זה קצת לא נראה לי..ודי חשוב לי המראה החיצוני, אני מעדיפה מראש למנוע אי נעימות. האם כדאי בכל זאת לנסות את הקשר?(גם בגלל החשש מפספסוס הזיווג) תודה רבה!

תשובה

ב"ה

שלום.

כדאי לך לנסות. כי תמונה לא מראה את המציאות כלל. וחוץ מזה כשנפגשים אז יש יכולת לחוש ,להרגיש, לחוות, להתרשם, לראות.
ולחווית המפגש יש עוצמה מאוד גדולה שאין לא תחליף בתמונה .
וטוב מראה עיניים אמיתי ממראה עיניים בתמונה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.