הפסק טהרה לאחר השקיעה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 11/12/11 17:21 טו בכסלו התשעב

שאלה

שלום רב,

הייתי צריכה לעשות היום הפסק לפני השקיעה אבל בגלל עיסוק עם הילדים וחוסר תשומת לב איחרתי את השקיעה בכ15 דק', אני לא רוצה לדחות את ההפסק למחר כי אז אני יצטרך לטבול באותו היום שבוע אחרי ואני יהיה בבית של חמי וחמותי באותו ערב, לא נעים לי לטבול שם ואנחנו גם לא נוכל להתייחד באותו לילה בגלל חוסר אינטימיות ובושה... הבית של ההורים שלו...

עשיתי הפסק מאוחר כולל מוך דחוק עד צאת הכוכבים. האם אני יכולה בכל זאת לטבול שבוע הבא ביום שתוכנן?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אי אפשר לסמוך עך הפסק זה, לצערי.

צריך לעשות מחר הפסק חדש כדין.

תנסו למצא פתרון יצירתי למצב שבוע הבא.

בברכה,

דני ארגמן