המשך: ''סבתא מתנגדת..'' - ישיבה מומלצת?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/07/02 10:33 טו באב התשסב

שאלה

בסיעתא דשמיא.

בהמשך ל:

http://62.219.12.219/ask/show.asp?id=10420

קודם כל תודה רבה לרב!! מאוד עזרת לי וממש שמחתי לקרוא את התשובה שלך! שאלתי אותך מס' שאלות וכל פעם ענית לי בסבלנות, ליווית אותי שלב אחר שלב ועל כן אני מודה לך מאוד.

ועכשיו - האם יש איזה ישיבה שהרב ממליץ לי עליה? או איזה אדם שיכול לעזור לי בקשר למציאת אחת? טלפונים או משהו? כיון שאין לי כל כך "קשרים" בעולם הדתי..

תודה ענקית מכל הלב.

תשובה

בס"ד

"מכון מאיר" בקרית משה 02-6511906 זה מקום מצוין.
נחלת צבי - 02-6510176 כנ"ל.

יש עוד מקומות טובים ועל מנת לתת לך עצה נכונה אמיתית צריך להכיר אותך יותר טוב. אבל נסה את מה שכתבתי לך.

בהצלחה